Fitness

Fitness Centret
Åben fra kl. 5 - 23. Lukket Fredag mellem 10-12 til rengøring.
Fitness Centret
Redskaber sættes på plads
Fitness Centret
Alt skal stå korrekt
Velkommen

Fitness centret står til rådighed for alle over 15 år der har tilmeldt sig og har fået en instruktørtime hos en af voresinstruktører.

Det er på eget ansvar at træne i centret, og vi forventer at man behandler udstyret godt, og efterlader centret i opryddet stand.

Der hænger dispenser og papir på endevæggen, som skal bruges til at rengøre maskinerne med når man har brugt dem.

God fornøjelse

Træn når du vil...

Vi holder åbent "stort set" 24-7... Det vil sige at vores åbningstider i det nye motions- og fitnesscenter er hver dag fra kl. 05.00 - 23.00.
Fitness er lukket fredag mellem 10-12 for rengøring.

Alle vores instruktører er uddannet DGI fitnessinstruktører. 

For at kunne bruge vores maskiner, er det nødvendigt, at du har haft en prøvetime sammen med en af de uddannet DGI fitnessinstruktører. Prøvetimen booker du på nettet eller aftaler en tid i centret.

Når du har haft din prøvetime, er der fri leg, du vil dog blive kontaktet efter ca. 3 mdr., om du ønsker en opfølgning på din træning, og evt. forny din træningsprogram, med flere eller nye øvelser. Desuden er man altid velkommen at kontakte en af instruktørerne ved spørgsmål eller opfølgning på træningen, vores kontaktoplysninger findes her på siden.


*HUSK: At nøglekort først bliver udstedt efter en prøvetime med en af vores uddannede firness instruktør (depositum 100 kr)*
FITNESS INSTRUKTØR

Ønsker du en prøvetime så kontakt en af vores instuktør
 
 
Oddense Otting Ungdoms Gymnastik Forening | CVR: 82278559 | Oddense, 7860 Spøttrup - Danmark | mail@oougf.dk